clock  SEČ |  UTC | 1 z 82 přihlášených závodníků online
Nejsi přihlášen, můžeš se PŘIHLÁSIT nebo ZAREGISTROVAT | English English
Beskydy Gliding Cup 2015 Beskydy Gliding Cup 2015 Beskydy Gliding Cup 2015 Beskydy Gliding Cup 2015 Beskydy Gliding Cup 2015 Beskydy Gliding Cup 2015 Beskydy Gliding Cup 2015 Beskydy Gliding Cup 2015

Hall of Fame:
Our Donors

We appreciate DONATE support from these pilots:
Season 2017/18:
Martin Dvořák (CCC), Helmut Künne (F9) & Miloš "Cadfael" Koch (MK).

Beskydy Gliding Cup 2017 › Pravidla soutěže

1. Předpoklady

Každý pilot musí vlastnit legální kopii Condora (verze 1.1.5). Manipulace s programem nebo letadly není povolena a bude potrestána vyloučením ze soutěže.

2. Kalendář

Začátek soutěže je 4. listopadu 2017. Letovým dnem je sobota. Poslední den soutěže je 16. prosince 2017.
Servery vždy začínají ve 20:00 SEČ (19:00 UTC). Kompletní soutěžní kalendář najdete zde.

Jméno Condor serveru Čas startu serveru
Beskydy Cup 2017 (A) 20:00:00 SEČ | 19:00:00 UTC
Beskydy Cup 2017 (B) 20:00:30 SEČ | 19:00:30 UTC
Beskydy Cup 2017 (C) 20:01:00 SEČ | 19:01:00 UTC
Beskydy Cup 2017 (D) 20:30:00 SEČ | 19:30:00 UTC

3. Třídy, úlohy a pravidla

Soutěž je vypsána pro 15-metrovou třídu, tasky s povoleným PDA. Nebude použit DAeC index.
Soutěž je vypsána na 7 soutěžních úloh. Všechny úlohy budou mít start i cíl na letišti Frýdlant nad Ostravicí.

4. Scenerie

Pouze jedna: nádherná Czechoslovakia [3.0], autor: Miloš "Cadfael" Koch.

5. Bodovací systém

Soutěž bude bodována podle 1000-bodového bodovacího systému FAI (používaný v reálných soutěžích). Výsledek je vyjádren body (maximální dosažitelný Denní výsledek je 1000 bodů). Pravidla 1000-bodového bodovacího systému jsou podrobně vysvětleny v dokumentu FAI Sporting Code: Annex A to Section 3 – Gliding. Tato soutěž bude hodnocena prostřednictvím ShowCondorIGC prostřednictvím IGC souborů. Nebude použit DAeC index. Započitávat se bude všech 7 soutěžních úloh. Výsledky budou k dispozici na oficiálním webu soutěže.

6. Odpojení, penalizace a protesty

Odpojení od serveru: je nutné dolétnout úlohu offline a poté nahrát IGC soubor letu prostřednictvím webu nebo zaslat na oficiální e-mail organizátorů. Protest je možno podat nejpozději do 12 hodin po startu serveru (protest se od podání bude zpracovávat nejdéle 24 hodin).

7. Organizace soutěže

Stavitel tasků:Radek Miča (RUM)
Condor serverhosting:www.condorworld.eu / Miloš "Cadfael" Koch (MK)
Webstránka:Erik Praznovský (EP)
E-mailová adresa: beskydy@virtualsoaring.eu